Chmielobrody w Garażu – odc. 3 – filtracja i wysładzanie

Czy przypadający właśnie dzisiaj, w pierwszy czwartek listopada, Międzynarodowy Dzień Stoutu to dobry dzień na rozpoczęcie swojej przygody z warzeniem piwa? Ależ oczywiście że tak – w końcu możecie sami sobie uwarzyć stout! W związku z powyższym i właśnie z tej okazji przed Wami trzeci odcinek dokumentujący moją wizytę u Janusza, w trakcie którego poopowiadamy Wam trochę o procesie filtracji i wysładzania

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s