Doctor Brew i „sztosy”? Sprawdzam!

O formie „standardowych” piw z oferty Doctor Brew przekonałem się niedawno. Co tu dużo mówić – nie wyszło zbyt pozytywnie. A jak będzie w mocniejszych piwach? W piwach fermentowanych szczepami dzikich droży i leżakowanymi w beczkach? Zerknijmy! Przed Wami: RIS, Brett Porter Bourbon BA oraz Brett Red Currant Barley Wine Bourbon BA.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s