Browar Dwie Wieże i ich RIS z bekonem

Nie wiem jak Was, ale mnie już nie dziwią odjechane dodatki w piwie. Wędzone głowy świńskie, mózg owczy, a nawet prawdziwy, księżycowy rogalit. To wszystko już było. Ciekawi mnie natomiast to, jak te dodatki wpływają na smak i odbiór piwa oraz czy ich dodanie faktycznie ma jakikolwiek sens. Jak będzie zatem w RISie z Dwóch Wież, uwarzonym z ingrediencją bekonu?

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s